CUINETES – Wok d’Spaghetti de l’àvia

Avui m’he llevat amb ganes de fer una aportació afegida a la recepta tradicional dels spaghetti amb pastanaga de l’àvia.

De fet, fa uns dies que els vaig cuinar, com de costum, i tenia ganes d’experimentar: Han quedat boníssims!!

 

Ingredients:

(Per 4 persones)

  • 350gr d’Spaghetti
  • 2 cebes
  • 1 pastanaga
  • 4-5 tomàquets madurs
  • 2 cullarades d’oli
  • 2 cullerades de salsa de soja
  • 8-10 talls de llom de porc
  • sucre, sal
  • pebre negre, pebre vermell, all, sèsam

 

Preparació:

Temps aproximat: 45 min

Per començar, cal ratllar la ceba.  L’afegim al Wok i la sofregim a foc lent amb una mica d’oli i una punta de sal. Mentre es sofregeix, anem ratllant la pastanaga i el tomàquet. Un cop la ceba ja està daurada (8-10min), afegim la pastanaga i 2 minuts després el tomàquet. Afegim una punta de sal i sucre per treure l’acidesa del tomàquet i deixem que faci xup xup entre 5 i 8 minuts més. No oblidar-se d’afegir també una mica de pebre negre, vermell i all picat.

Mentre anem fent el sofregit, en una olla anem bullint els spaghetti durant 8min. No passar-se de temps. Després al Wok acabaràn d’agafar el seu punt.

Una vegada el sofregit està llest, el retirem del wok i hi afegim el llom que hem trossejat prèviament. Aquest el cuinem a foc lent i amb salsa de soja i sèsam. Un cop cuit, tornem a posar al Wok la salsa que haviem separat i també els spaghetti que hauran acabat la seva cocció al mateix temps.

Ho removem tot i llest!

 

Espero que us agradi!

Salut!!

 

 

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s